Suosittelupalvelu

Suosittelu on yksi markkinoinnin tehokkaimpia keinoja

Suosittelu on tehokas taktiikka

Kautta historian tehokkain markkinoinnin keino on suositus. Mikään monikanavainen toimenpide ei ole yhtä vahva kuin laadukas suositus ihmiseltä toiselle. Jos tuttusi on todennut jonkin asian toimivaksi ja kertoo siitä sinulle, olet yhdellä kerralla vakuuttuneempi kuin olisit kahden kymmenen markkinointiviestinnän keinon jäljiltä. Autamme sinua suunnittelemaan yrityksellesi tehokkaan suosittelujärjestelmän ja markkinoinnin automaation tukemaan suositteluprosessia aina liidistä kaupaksi asti.

Monikanavainen suosittelu

Tunnetuin suosittelun muoto on kertoa henkilökohtaisesti suoraan toiselle jonkin tuotteen tai palvelun erinomaisuudesta omiin kokemuksiin perustuen.  Olemme vieneet suosittelun uudelle tasolle ja digitaaliseen maailmaan, sillä Powerolutions suosittelupalvelu tarjoaa yrityksille, yhteisöille tai liitoille helpon tavan ja mahdollisuuden kasvattaa asiakas- tai jäsenkuntaansa suosittelun avulla.

Onko sinulla hyvä tuote, palvelu tai jäsenyys ja sen tyytyväisiä käyttäjiä? Autamme sinua valjastamaan asiakkaanne osaksi asiakashankinnan koneistoanne.

Valikko